Front Perspective

View from Rear Yard

View from Side Yard

Cliffwood Residence

Responding to the natural slope of the site, the two-story residence is tucked against the hillside. The main house is organized into an L-shaped volume bringing daylight into each space. A connected great room, kitchen and dining room, open to an expansive deck with an infinity edge pool running parallel to its length. The great room is defined by a continuous wall of sliding doors on either side, visually extending the space into the landscape. The main level includes a primary bedroom suite and secondary bedrooms positioned to look out over lush landscaping. An accessory building acts as both pool house and guest quarters.

Location

Brentwood Park, Los Angeles, CA

Type

Single-Family Residence - New Construction

Area

9,181 Square Feet

Structural

Form & Function Engineering

Civil Engineer

Wallace E. Mason & Associates

Visualization

KINK Studio

Cliffwood Residence

Responding to the natural slope of the site, the two-story residence is tucked against the hillside. The main house is organized into an L-shaped volume bringing daylight into each space. A connected great room, kitchen and dining room, open to an expansive deck with an infinity edge pool running parallel to its length. The great room is defined by a continuous wall of sliding doors on either side, visually extending the space into the landscape. The main level includes a primary bedroom suite and secondary bedrooms positioned to look out over lush landscaping. An accessory building acts as both pool house and guest quarters.

Location

Brentwood Park, Los Angeles, CA

Type

Single-Family Residence - New Construction

Area

9,181 Square Feet

Structural

Form & Function Engineering

Civil Engineer

Wallace E. Mason & Associates

Visualization

KINK Studio